21 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden

Geplaatst op: 22 januari 2019

In aanloop naar de Algemene Ledenvergadering van 14 maart is Oranjevereniging Hasselt dringend op zoek naar versterking van het bestuur. Graag dagen de huidige bestuursleden Dominique ter Wee, Hilde Hoeve, Jolanda Bosman, Hans Jansen en de dit jaar afscheid nemende Rieneke van der Kolk, Job Treffers en Siegrit de Bruijn inwoners van Hasselt uit zich verkiesbaar te stellen als voorzitter of penningmeester. 

Net als ieder jaar staat de verkiezing van nieuwe bestuursleden op de agenda van de Algemene Ledenvergadering. Na deze verkiezing kunnen de nieuwe voorzitter en penningmeester achter de schermen alvast wat ervaring opdoen bij de organisatie van Koningsdag, de Nationale Herdenking en het Euifeest. Met dan alleen nog de intocht van Sinterklaas op programma pakken zij hun rol per 1 oktober 2019 officieel op. Dit jaar is overigens een wel heel feestelijk jaar om toe te treden tot het bestuur, want Oranjevereniging Hasselt bestaat in 2019 zestig jaar. Natuurlijk wordt dat groots met alle inwoners gevierd.

Wie een positieve bijdrage wil leveren aan het Euifeest en andere feestelijke activiteiten in Hasselt, kan zich aanmelden als kandidaat-bestuurslid via info@oranjevereniging-hasselt.nl.

Blijf van alle activiteiten op de hoogte via www.oranjevereniging-hasselt.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore