26 september 2020 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe website Olympia’28 in de lucht

Geplaatst op: 29 januari 2019

Voetbalvereniging Olympia’28 vernieuwde deze week haar website. Vanuit de vereniging was een sterke behoefte geuit om de informatievoorziening via de website te verbeteren. Veel input voor de gewenste aanpassingen is afkomstig uit een enquete onder de leden welke verleden jaar heeft plaatsgevonden. Deze wensen zijn vervolgens in diverse gesprekken getoetst en vervolgens achter de schermen uitgewerkt samen met de de websitebouwer.

www.Olympia28.nl  is een frisse, eigentijdse site geworden, waarbij de informatiebehoefte van de belangrijkste doelgroepen van de vereniging voorop staat. In toenemende mate zal de website de spil van de communicatie met (aankomende)leden en andere doelgroepen worden. Olympia’28 maakt een duidelijke keuze om aansluiting te zoeken bij landelijke ontwikkelingen.

De vernieuwde website is geleverd door Mamble Easy Web (www.mamble.nl) uit Hasselt. De lay-out mag dan het meest zichtbare zijn, maar ook de techniek achter de schermen, de gehele infrastructuur en het volledig zelf uitgedachte en ontwikkelde CMS-systeem is afgestemd op de wensen en eisen van de voetbalvereniging. Met de nieuwe website heeft Mamble bovendien rekening gehouden met talloze doorgroeimogelijkheden. Deze ambitie sluit aan op de ambitie van de voetbalvereniging Olympia’28 om met vereende krachten, meer en beter werk te verrichten.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore