1 december 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Info-avond zonnestroomproject in Veldschuur

Geplaatst op: 4 februari 2019

Er is flinke belangstelling voor het eerste coöperatieve zonnestroomproject in Zwartewaterland. Voor alle belangstellenden organiseert coöperatie Energiek Zwartewaterland een informatiebijeenkomst op woensdag 13 februari in De Veldschuur.

Met dit zonnepanelenproject kunnen ook inwoners van Hasselt profiteren van in Zwartewaterland opgewekte zonnestroom voor minder dan de helft dan de gewone stroomprijs. Ideaal voor mensen die zelf geen zonnepanelen op hun dak kunnen of willen plaatsen. Zij kunnen meedoen in het eerste collectieve project van 156 zonnepanelen op een agrarisch dak in De Olde Maten. Tijdens de bijeenkomst stelt het bestuur van de coöperatie zich voor en geeft een toelichting op het project. Alle denkbare vragen worden beantwoord, zoals: Wat zijn de voorwaarden? Hoe stap ik in? Hoe werkt de inspraak in de coöperatie? Wat is mijn voordeel precies? Alle vragen van de belangstellenden zijn welkom. Tip van het bestuur: noteer uw jaarverbruik stroom en neem het mee naar de bijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 februari van 20.00 tot 21.00 uur in De Veldschuur. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan op info@energiek-zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore