22 september 2020 Gebruikers online: 56
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kampioenschap voor jeugdteam BC Allotria

Geplaatst op: 4 februari 2019

Het maxi-jeugdteam van Badmintonclub Allotria is zaterdag kampioen geworden. Deze maxicompetitie wordt georganiseerd door acht verenigingen in de buurt.

Het team bestaande uit Jeffry, Maritha, Jason, William en Luuk. Zij speelden dit jaar pas voor het eerst in deze samenstelling samen.

Het team moest 6 punten halen om met zekerheid kampioen te worden. Anders waren ze afhankelijk van de prestaties van hun directe concurrent GBC (uit Genemuiden). Het team begon goed. Zo werden er 3 van de 4 enkelspelen gewonnen. Bij de 1e 2 dubbels werden de punten verdeeld. De 1e dubbel werd gewonnen, de 2e dubbel werd in de spannende 3-setter verloren. De stand werd 4-2. De laatste 2 dubbels moesten dus allebei gewonnen worden door het team uit Hasselt. De 3e dubbel werd vrij makkelijk gewonnen. De 4e dubbel werd ook een zwaar bevochten partij. De eerste set ging naar de spelers van ZBC (uit Zwolle). De 2e set werd nipt gewonnen met 21-19. In de laatste set behielden de Hasselters een constante voorsprong en wonnen ze de wedstrijd met 21-14. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore