23 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jongerenreis naar Taizé

Geplaatst op: 5 februari 2019

Begin mei wordt er een reis gehouden naar het Franse klooster in Taizé. Jongeren vanaf 15 jaar kunnen zich aanmelden, met (één van) hun ouder(s) of verzorger(s). Tijdens een eerdere reis hebben we gemerkt hoe bijzonder het is om in deze unieke omgeving als ouders en kinderen samen op te trekken.

Wanneer: 2 t/m 5 mei 2019.
Kosten: Per persoon zullen de kosten voor deelnemers tussen de 15 en 30 jaar rond de 80 euro liggen en voor de anderen ongeveer 150 euro, afhankelijk van het aantal dat mee gaat en het vervoer. Dit is inclusief eten, drinken en verblijf.
Informatie: Meer weten? Mail naar info@leerhuiszwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore