23 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Benefiet levert Energy4All 1200 euro op

Geplaatst op: 6 februari 2019

Het benefietfestival in de Music Hall, het verenigingsgebouw van Hasselts Fanfare, heeft bijna 1200 euro opgeleverd. Dat hoorden de vrijwilligers van Zwartewaterland Helpt dinsdagavond in het gebouw.

De opbrengst van haar jaarlijkse radiomarathon gaat dit jaar naar stichting Energy4All. Stichting Energy4All zet zich in om energiestofwisselingsziekten bekendheid te geven en steunt het onderzoek naar een medicijn om deze ziekten zo snel mogelijk te kunnen stoppen.

De organisatie van het Benefietfestival bedankt iedereen die dit festival heeft gemaakt tot wat het was. Ten eerste de jeugddrumband, die een mooi concert gaf op vrijdagavond. De bands Mellifluous en Take7, die samen met DJ Tom een geweldig feest neerzetten op zaterdag. En Zwartewaterland Helpt voor hun ondersteuning in de aanloop naar en tijdens het festival.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore