19 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opnieuw bloembakken in het centrum

Geplaatst op: 9 februari 2019

De commissie ‘ HasseltBloeit’ wil ook dit voorjaar weer bloembakken plaatsen in het centrum van Hasselt. De commissie bestaat momenteel uit Trijn Roeland, Marion van de Belt, Hanny Becker en Marianne Bredewold. Kwekerij Souman uit Hattem weer bereid gevonden om de bakken op te kweken en het onderhoud de gehele zomer uit te voeren.

“Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. Er zijn al een groot aantal enthousiaste ondernemers en inwoners die geld hebben gedoneerd en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Geniet u ook zo van de bloemen en wilt u een bijdrage doneren? Dan kunt u terecht bij de Vivant en bij bakkerij Blom”, laat de commissie weten.

Die heeft Elly Felix en Wim Blom bereid gevonden een ‘ spaarpot’ in de winkel te plaatsen om dit initiatief te ondersteunen.

Meer informatie of doneren? Bel dan met Trijn Roeland 4771645 of Marion van de Belt 4773631

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 reacties op “Opnieuw bloembakken in het centrum”

Nightstore