5 mei 2024 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Binnenstad staat binnenkort weer in bloei

Geplaatst op: 19 april 2019

De voorbereidingen voor de commissie ‘Hasselt bloeit’  zijn weer in volle gang. Binnenkort vrolijken ze de binnenstad weer op met kleurrijke bloembakken. “Overweldigend zijn de positieve reacties die binnen gekomen zijn op het initiatief van vorig jaar. Er hebben zich ook al een groot aantal sponsoren gemeld om het dit jaar weer mogelijk te maken de binnenstad op te vrolijken. En hoe mooi is het om dit samen als gemeente Zwartewaterland, lokale ondernemers en bewoners te realiseren”, aldus de commissie.

In de Nieuwstraat worden de bakken weer gevuld door de plaatselijke bloemist ‘ de Koekoeksbloem’ en zal de verzorging door de bewoners zelf worden gedaan. De hangende bakken zullen weer opgekweekt en de gehele zomer verzorgd worden door kwekerij Souman uit Hattem.

Ook komen er enthousiaste aanvragen van omringende straten binnen dat zij graag willen aansluiten bij dit project, zodat Hasselt er nog mooier uit komt te zien.

“Daarom zijn wij nog steeds op zoek naar sponsoren om dit initiatief uit te kunnen breiden naar nog meer straten. Ook in de fooienpot bij Vivant en bij bakkerij Blom wordt al gul gegeven. Daar zijn we heel blij mee! Via deze weg willen wij onze sponsoren hartelijk bedanken”, aldus de commissie.

Sponsoren zijn:

bewoners Hoogstraat, Nieuwstraat, Eiland en Ridderstraat

Braakhekke dakbedekking

Cafe Advundum

Cafe de Zon/snackbar het Zwartewater

Cafetaria Onder de luifel

De Herderin

Digidot

Familie Roeland (Markt)

Het Suikerhoekje

Jumbo

Kapsalon Heuckeroth

Kawi woondecoratie

Koekoeksbloem

La Vera Pizza

La Krimi’s

Loonbedrijf Grolleman

Makelaar Leistra

Mijn Stadsfiets

Motorzaak CCR98

OBN Hasselt

Regiobank Slomp

Rijwielhandel van Dalfsen

Rosedale Collections

Schildersbedrijf Karst Beens

Denk u als bedrijf of  particulier nu ook , ik wil ook graag een bijdrage leveren, neem dan contact op met Marion van de Belt 4773631 of Marianne Bredewold 4775588

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour