27 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vliegende start Kickbokspoint Hasselt

Geplaatst op: 11 mei 2019

Een drukte van belang zaterdagmiddag aan de Rosmolenstraat. Daar opende Kickboxpoint Hasselt om 12.00 uur voor het eerst de deuren voor het het grote publiek. Een half uur later stond al een grote groep kinderen en volwassen in de dojo (sportzaal) voor een groepstraining.

De fonkelnieuwe kickbokschool is in handen van Jan Willem en Selina Tebak. Afgelopen zes weken is er dag en nacht gewerkt in aanloop deze opening. Een kort geding van bezorgde omwonenden dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de opluchting was groot toen de rechter constateerde dat er niks schortte aan de vergunning die was verleend door de gemeente. Jan Willem heeft zelf grote titels gepakt op nationaal niveau en nu was het tijd om zijn droom waar te maken met een eigen sportschool.

“Jan Willem! Wanneer ga je uitbreiden”, klinkt het gekscherend als rond 12.30 de ontvangstruimte bijna uitpuilt van alle gasten die zijn binnengestroomd. Meer ruimte ontstaat er als de dojo gevuld raakt met sporters van alle leeftijden. Met oosterse gebruiken wordt de les aangegeven, en dan gaat Pascal Brinkman -leermeester van Jan Willem- van start. Later in de middag is er een springkussen en wordt getoast op de nieuwe locatie.

Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Kickboxpoint Hasselt

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour