18 mei 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Avondje filmmuziek ‘groot succes’

Geplaatst op: 27 mei 2019

Het Hasselts Fanfare hield zaterdag de Avond van de filmmuziek in haar eigen clubgebouw. In een stijlvol aangeklede zaal kwamen uiteenlopende muziekstukken langs uitgevoerd door muzikanten in bijpassende kleding. “Het was groot succes al had het wel wat meer publiek verdiend”, aldus Gerda Beens namens het muziekkorps.

Vanwege het succes kwam er vanuit het publiek het verzoek om op herhaling te gaan in Genemuiden. De vereniging is nu aan het onderzoeken of dit nog voor de zomervakantie gerealiseerd kan worden.

De muzikanten kwamen op over een rode loper.  Na een traditionele mars werd bij dirigent en speaker het zwarte colbertje verwisseld voor goud glitterjasje om vervolgens de toon te zetten voor het thema van de avond. Zo werd het stuk bij Pirates of the Carribean door jeugdlid Joëlle Meijer in passend tenue ‘gedirigeerd’.

De avond werd besloten met met  een heuse Oscaruitreiking voor dirigent, speaker, creatieveling van de club en aanstormend talent. De laatste was voor Merel, Emma en Jenine. Zij hadden eerder die dag deelgenomen aan HaFaBra examens en waren alledrie met prachtig resultaat geslaagd.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour