27 november 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bewoners Hazelaar zetten de bloemetjes buiten

Geplaatst op: 25 juni 2019

Bewoners van de Hazelaar zijn onlangs bij de Welkoop op bezoek geweest. Op kosten van de Welkoop mochten de ouderen planten en bloemen uitzoeken voor het terras van de Hazelaar.

Bij aankomst werden ze hartelijk ontvangen en voorzien van een kopje koffie of thee met een lekkere koek. Daarna gingen ze op plantjesjacht. Prachtige hortensia’s voor in de bloembakken en fleurige bloemetjes voor op de tuintafels werden gescoord. Ook kregen ze een vierkante meter moestuin cadeau. Een cliënt wilde graag verse peterselie in de soep ‘s middags en iemand anders koos verse munt voor in de thee. Ook aardbeien, komkommertjes en tomaatjes werden gekozen. De bewoners van de Hazelaar zijn Welkoop Hasselt dankbaar voor dit mooie gebaar en de gezellige middag.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour