13 juni 2024 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Driemaster officieel ‘Rots en Water’-school

Geplaatst op: 25 juni 2019

De Driemaster heeft dinsdagmiddag op feestelijke wijze gevierd dat zij nu een ‘Rots en Water’-school zijn. Met wethouder, ouders, lerarenteam en natuurlijk de leerlingen werd het speciale bordje op de gevel onthuld. Rots en Water is een sociale vaardigheidstraining dat is doorgevoerd in alles klassen.

“Wij zijn de eerste Rots en Water-school in Zwartewaterland”, vertelt Dianne Zielman trots. Samen met collega Ineke van Amelsfort trokken zij de kar om de huidige status te krijgen. Het programma beoogt pesten tegen te gaan, en communicatie en weerbaarheid te vergroten. Hele team van docenten wordt er in geschoold. Alle leerlingen krijgen op hun niveau Rots en Water-training gedurende een schooljaar.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour