3 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bomvol Teeuwland voor Kolksluuszangers

Geplaatst op: 31 oktober 2019

“Dit mag van mij wel elke maand”, sprak een deelneemster aan de High Tea met opluistering
door de Kolksluuszangers uit Zwartsluis. De middag van 29 oktober, georganiseerd door de Zonnebloem afdeling Hasselt, kreeg meer dan 60 deelnemers met hun begeleiders die volop meezongen met en meedeinden en zwaaiden op het ritme van bekende liedjes vertolkt door dit schipperskoor. Deelnemers met hun vrijwilligers/begeleiders en het koor maakten de grote zaal van het Teeuwland gezellig vol.

Een groep van vrijwilligers had appelgebakjes, hartige taart, sandwiches en wraps en kleine versnaperingen klaargemaakt die tijdens de pauzes als een High Tea met drankjes werden geserveerd.

De Kolksluuszangers hebben merkbaar plezier in hun optreden en maken zich er niet zomaar van af. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ze kregen dan ook de zaal volledig mee. Dit schipperskoor vervult door hun optreden voor groepen zoals die van de Zonnebloem en in verzorgings- en verpleegtehuizen een belangrijke sociale functie en dat voor een kleine bijdrage aan de kosten van hun apparatuur. Een compliment waard!

De Zonnebloemdeelnemers beleefden een middag om niet gauw te vergeten. Zij hadden volop plezier en ontspanning en waren even los van hun sores van ziekte en lichamelijke handicap.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour