28 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Schelhaas en Koopman doen stapje terug

Geplaatst op: 3 november 2019

Vrijdagavond vond de jaarlijkse ledenvergadering van Olympia ’28 plaats. Er werd hierbij afscheid genomen van twee bestuursleden. Benno Schelhaas (commerciële zaken) en Henk Koopman (voetbalzaken) deden allebei een stapje terug na jarenlange trouwe dienst. Jeroen Hanson werd benoemd als nieuw bestuurslid commerciële zaken. Vooralsnog is er geen opvolger voor de bestuursfunctie voetbalzaken.

Wouter Westhuis nam afgelopen jaar al de financiële honneurs waar als penningmeester. Hij werd nu ook in de ledenvergadering benoemd als penningsmeester. Verder stond voorzitter Martien Wursten kort stil bij de vereniging Olympia ’28. Trots op de vrijwilligers en het functioneren van Olympia’28 als vereniging werd uitgesproken. Dit jaar zijn een aantal vrijwilligersposten ingevuld die al een poosje open stonden. Toch zijn er altijd weer meer vrijwilligers nodig om de vereniging goed te laten functioneren. Zo wordt er op dit moment gezocht naar vrijwilligers die de kleedkamers willen schoonmaker en is er eigenlijk een tekort aan scheidsrechters.

Mocht u belangstelling hebben voor het verrichten van vrijwilligerswerk bij Olympia ’28, dan kunt u zich melden bij het bestuur of via info@olympia28.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour