27 april 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Waardering voor ondernemerschap Kijk in de Vegte

Geplaatst op: 18 november 2019

Vrijdag was het de Dag van de Ondernemer. Daarom bracht burgemeester Bilder een bezoek aan twee bedrijven die symbool staan voor alle Zwartewaterlandse MKB-bedrijven.

Gerrard Kijk in de Vegte van bouwbedrijf Kijk in de Vegte werd bedankt voor zijn ondernemerschap binnen de gemeente. Ook Else de Boer en Ilona de Vries van Zwartewaterland Personeelsdiensten kregen Bilder op bezoek. “De bezochte ondernemers hebben de afgelopen jaren op een mooie, bijzondere soms creatieve wijze invulling gegeven aan hun bedrijf”, is de toelichting van de gemeente.

De gemeente Zwartewaterland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Daarom zijn tijdens deze dag van de Ondernemer deze twee bedrijven en ook de ondernemerskring Genemuiden, als symbool voor alle MKB bedrijven, in het zonnetje gezet.

MKB-Nederland is de initiatiefnemer van deze dag. Zo’n 100 gemeenten in Nederland besteden aandacht aan deze dag en bedanken hun ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour