27 februari 2021 Gebruikers online: 54
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstspel ‘Red het Kind’

Geplaatst op: 29 november 2019

Op maandagavond 23 december wordt een kerstspel gehouden. Dit is een initiatief van de gezamenlijke kerken De Baak en de Ichthuskerk. Het spel begint om 19.00 uur. Thema van dit kerstspel is ‘Red het kind’. De bedoeling is dat er gezocht gaat worden naar een kind dat gered moet worden.

“Het vermoeden bestaat dat het om een pasgeboren kind gaat dat geen onderdak heeft. Maar niemand weet waar het kind precies is. Daarom wordt er een reddingsactie op touw gezet. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!’”, legt de organisatie uit.

Ben je tussen de 0 en 16 jaar en wil je graag je steentje bijdragen om deze reddingsactie tot een succes te maken? Geef je dan snel op via: johan.vandijk@pknhasselt.nl. LET WEL: Voor kinderen tot en met 8 jaar is begeleiding door (groot)ouder(s) verplicht! Na je aanmelding word je verder geïnformeerd over deze actie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore