19 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Fotoclub zet wedstrijd uit met Vd Hulstfestival

Geplaatst op: 9 december 2019

Op verzoek van de werkgroep “Van de Hulstfestival” hebben de leden van fotoclub Positief een nieuwe verbeelding gemaakt van de bekende serie kinderboeken van W.G. van de Hulst “Voor onze kleinen”

De werkgroep heeft er een wedstrijd aan verbonden voor jong en oud.  Op het wedstrijdformulier staan op de achterkant alle 21 originele ‘oude’ omslagen van de boekjes afgedrukt.  Voor de bezoeker van het festival rest de uitdaging de nummers van de foto’s te verbinden aan de afbeelding van de ‘oude’ titels. Het ingevulde formulier worden ingeleverd op het Oude Stadhuis. Daar is om 21.45 uur ook de prijsuitreiking met Rose Marijne van de Hulst.

Iedereen kent nog wel de titels: “Van de boze koster”, “Voetstapjes in de sneeuw” en “Bruun de Beer” De serie kent 21 titels en deze zijn nu op een creatieve manier vormgegeven. Een enkele redelijk voorspelbaar, andere creatief, verrassend, soms raadselachtig  en zelfs hier en daar met een maatschappijkritische ondertoon. De foto’s zijn van een nummer voorzien en op 13 december te zien achter de ramen van de huizen aan de Gasthuisstraat, tussen de brug over de gracht en de Ichthuskerk.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour