1 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Reddingsbrigade vaart voor Serious Request

Geplaatst op: 19 december 2019

Komende zaterdag is het zover: de start van de 10e editie van Serious Rescue, een actie van reddingsbrigades door het hele land om gezamenlijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Reddingsbrigade Hasselt zal dit jaar voor de tweede keer meevaren en vraagt steun.

Van 20 t/m 23 december 2019 zetten reddingsbrigades uit heel Nederland zich dit jaar voor de 10e keer in voor de inzamelingsactie “Serious Rescue”. Met de actie “Serious Rescue” halen reddingsbrigades met een 3-daagse vaartocht naar Groningen geld op voor het goede doel van de 3FM actie Serious Request: “De Lifeline – Slachtoffers van mensenhandel.”

Na een succesvolle deelname vorig jaar, zullen vrijwilligers van Reddingsbrigade Hasselt ook dit jaar meevaren. Samen met leden van Reddingsbrigade Vianen zullen zij één van de tientallen teams vormen die, verdeeld over 3 dagen, in een lang lint van reddingsboten naar Groningen gaan varen. Een vaartocht van zo’n 100 kilometer, waarbij het doel is om vooraf en onderweg zoveel mogelijk geld op te halen via sponsoren en activiteiten.

De kosten van de vaartocht worden gedragen door de brigades zelf en bijdragen van leveranciers, zodat een zo groot mogelijk bedrag ten goede komt aan het doel. Doneren kan via de 3FM kom-in-actie site https://kominactie.npo3fm.nl/actie/serious-rescue of via een Tikkie: https://rb-hst.nl/SRtikkie/.

Het startschot voor “Serious Rescue” zal op zaterdagochtend 21 december om 08.30 uur worden gegeven. Maandagmiddag 23 december zal het verzamelde bedrag in de vorm van een cheque worden overhandigd in Groningen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour