17 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging start seizoen met ledenvergadering

Geplaatst op: 30 januari 2020

Op donderdag 19 maart trapt Oranjevereniging Hasselt het nieuwe seizoen als ieder jaar af met de Algemene Ledenvergadering. Om 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur – zijn alle leden van harte welkom in De Schakel Hasselt. Naast een terugblik en vooruitblik op Koningsdag en Euifeest staat de verkiezing van nieuwe bestuursleden op de agenda. “Wie per 1 oktober 2020 een positieve bijdrage aan de mooiste activiteiten in onze stad wil leveren, dagen wij uit mee te dingen naar een plek in het bestuur.”

Naast de verkiezing van bestuursleden en nieuwe bestuursleden neemt Oranjevereniging Hasselt tijdens de Algemene Ledenvergadering specifiek Koningsdag en Euifeest onder de loep, zodat alle aanwezige leden erover mee kunnen praten. Natuurlijk passeren ook de traditionele Dodenherdenking en Sinterklaas intocht de revue. Bovendien presenteert de penningmeester het financiële jaarverslag en zijn alle winnaars van de versierde straten in de gelegenheid hun prijzengeld in ontvangst te nemen.

Aanmelden
Direct na de Algemene Ledenvergadering gaat Oranjevereniging Hasselt natuurlijk voortvarend verder met de organisatie van Koningsdag, Dodenherdenking, Euifeest en Sinterklaas. Daarbij kan de Oranjevereniging ieder jaar op de hulp van enthousiaste vrijwilligers rekenen, maar extra handen zijn natuurlijk altijd welkom. “Laten wij er samen een mooi jaar van maken en stel je verkiesbaar als bestuurslid of meld je aan als vrijwilliger via info@oranjevereniging-hasselt.nl.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour