24 januari 2022 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Heel Zwartewaterland Bakt voor Otuke

Geplaatst op: 26 februari 2020

Op 27 maart organiseert Stichting Otuke ‘Heel Zwartewaterland bakt voor Oeganda’. Tussen 16.00-16.30 kunnen deelnemers zelf gebakken taart komen brengen in de Jumbo in Hasselt.

Een deskundige jury start om 17.00uur met proeven en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt. Uiteraard kunnen liefhebbers na afloop taartpunten kopen van alle gebakken taarten, de opbrengst gaat in zijn geheel naar Stichting Otuke.

Zowel de Jumbo als de jury werkt kosteloos mee. Aanmelden kan via heelzwartewaterlandbakt@gmail.com . “Wat zou het mooi zijn als we die avond heel veel lekkere, originele taarten kunnen verkopen voor dit goede doel”, aldus de stichting.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore