7 mei 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwartewaterland Helpt maakt eindbedrag bekend ‘Kind & Brandwond’

Geplaatst op: 2 maart 2020

Zwartewaterland Helpt heeft met afgelopen editie van de radiomarathon geld ingezameld voor Stichting Kind en Brandwond. Op zaterdagavond  7 maart wordt bekend gemaakt hoeveel dit uiteindelijk geworden is.

De 13e editie van de radiomarathon heeft een mooi bedrag opgeleverd voor stichting Kind en Brandwond.  In de finaleshow van de radiomarathon, afgelopen december werd een voorlopige tussenstand van bijna 25.000 euro kenbaar gemaakt. Daarna ging het verder met de spinningmarathon op 11 januari en op 24 en 25 januari het Benefietfestival. Ook deze acties waren succesvol en brachten een fraai bedrag op.

“Maar natuurlijk willen we dit bedrag ook daadwerkelijk aan Stichting Kind en Brandwond overhandigen. Dit doen we tijdens een speciale uitzending van 20.00 tot 22.00 uur vanuit Onder de Luifel, welke op de website van Zwartewaterland Helpt te bekijken is”, schrijft de stichting. Hierin blikken Johan van Dijk en Henk-jan Overmars, samen met heel veel vrijwilligers, bedrijven, clubs en verenigingen,  terug op de vele acties. Om 22.00 uur zal het uiteindelijke bedrag wat deze editie is ingezameld bekend gemaakt worden. Na de bekendmaking om 22.00 uur is er een feestavond en kan er tot in de kleine uurtjes gefeest worden om de uitslag te vieren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour