13 mei 2024 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voordeur Hazelaar gaat dicht

Geplaatst op: 15 maart 2020

De voordeur van de locaties van IJsselheem, waaronder De Hazelaar, gaat per direct dicht tot in ieder geval 6 april. “Hiermee brengen we de intensiteit van de contacten flink terug op onze locaties. Zo kunnen wij ons volledig richten op de zorg aan cliënten die vanzelfsprekend doorgaat. De zorg in de wijk gaat, met inachtneming van alle hygiënemaatregelen, gewoon door. We realiseren ons dat deze maatregel grote gevolgen heeft. We nemen dit besluit dan ook niet lichtvaardig, maar in het belang van onze cliënten en medewerkers”, aldus de directie.

In uitzonderingssituaties wordt op medische gronden op individueel niveau beoordeeld of toegang mogelijk gemaakt kan worden. Wilt u hier iemand over spreken, dan kunt u contact opnemen met ons Klant Contact Centrum, te bereiken via telefoonnummer 088 339 44 00.

“Cliënten van onze dagbesteding zijn inmiddels geïnformeerd dat bezoek aan onze locaties tot nader order wordt uitgesteld. Ook de inzet van onze vrijwilligers valt onder deze maatregel. Zij ontvangen persoonlijk bericht wat dit voor hen betekent. Voor familiebezoek, mantelzorg en normale bezoekjes aan cliënten is het tot nader order helaas niet mogelijk om op bezoek te komen. Wij werken hard aan een oplossing waarbij beeldcontact tot stand kan komen. Wilt u hier gebruik van maken, meldt u dan aan via info@ijsselheem.nl en laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Eén reactie op “Voordeur Hazelaar gaat dicht”

  1. Laten we de bewoners van de Hazelaar aandacht geven door hen te voorzien van kaartjes.
    Je leest wel eens van die acties. Dat kan Hasselt ook ! Schrijf een aantal ansichtkaarten en
    Doe die bij de bewoners in de brievenbus. Maakt niet uit of je hen kent of niet !
    KAARTJE: KLEINE MOEITE, GROOT PLEZIER !

Contour