19 januari 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester vanavond bij de CBO

Geplaatst op: 21 maart 2020

Burgemeester Bilder is ook zaterdagavond te beluisteren op de lokale radio. Hij komt met zijn dagelijkse update bij de CBO. Die omroep mag ondanks de corona-maatregelen van IJsselheem blijven uitzenden. Bij de uitzendingen zijn een beperkt aantal medewerkers in de studio in De Meente.

“Juist in deze tijd waarin ouderen eenzaam thuis zitten en geen bezoek mogen ontvangen voelen de medewerkers van de CBO dat de uitzendingen belangrijk zijn. Een bemoediging, een boodschap doormiddel van een psalm of lied kan zoveel betekenen voor mensen die geen bezoek krijgen”, aldus het bestuur van de omroep.

“Wilt u, voor uw vader, moeder, opa en(of) oma een psalm of lied laten draaien vanavond, of de komende weken op zaterdagavond? Dat kan door te bellen met het nummer 038 38 56 47 9 of door te mailen naar info@cbozwartewaterland.nl.”

De CBO is te beluisteren via de ether op 107.3FM of via de CAI op 104.1. Online luisteren kan ook via http://www.zwartewaterfm.nl/livestream.php

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore