4 juni 2020 Gebruikers online: 46
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Weer Zwartewaterlander overleden aan corona

Geplaatst op: 7 april 2020

Opnieuw is een inwoner van Zwartewaterland overleden aan de gevolgen van het coronavirus, meldde burgemeester Bilder dinsdagavond op ZwartewaterFM. Volgens Bilder liggen 28 Zwartewaterlanders in het ziekenhuis en zijn er ook in de verzorgingstehuizen veel mensen ziek. “En het is goed om te melden dat ook jongeren fiks ziek zijn. Ik wil het beeld wegnemen dat dit virus hen niet kan treffen.”

Elke dag melden zich nog meer dan een handvol mensen bij de huisartsen met coronaverschijnselen. “Lichtpunt is wel dat het aantal niet toeneemt”, aldus de burgemeester. Die roept mensen op om zich aan de maatregelen te blijven houden, ondanks wat hoopgevende berichten. “Ik wil de boodschap van onze premier dik onderstrepen. Alleen op die manier komen we dit verschrikkelijke virus af.”

Ook onderstreept Bilder nogmaals dat mensen die ‘in de knel komen’ zich bij de gemeente kunnen melden. “Schaam je niet als je problemen hebt door het lange thuis zitten. We zijn er voor mensen die het nodig hebben.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.