20 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Meester Jaap neemt afscheid van Het Anker

Geplaatst op: 2 juli 2020

Donderdag was het groot feest op CBS Het Anker. Een feest met een lach en een traan, want meester Jaap Oudenampsen nam na 21 jaar afscheid van de school. In 1999 kwam hij op Het Anker voor de klas en vanaf 2012 was hij de locatieleider. Meester Jaap was in Hasselt het gezicht van de school. Het Anker en hij waren samen één.  

Op deze zonnige feestdag werd hij opgehaald van huis door groep 8. Op een platte kar achter een trekker van boerderij Hogeboom reed hij naar school, terwijl hij werd toegezwaaid door ouders en kinderen. De hele dag was het feest; gebak, een toneelvoorstelling en samen patat eten op school. Aan het eind van de schooldag hebben de kinderen meester Jaap toegezongen en uitgezwaaid, terwijl hij op zijn fiets het plein af reed, op weg naar een nieuw avontuur. Hoe dat er uit gaat zien, dat is nog grotendeels onbekend. Eerst maar eens nagenieten van een mooi afscheidsfeest.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore