24 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zoeken naar ottersporen en waterdiertjes

Geplaatst op: 15 juli 2020

Absoluut geen zomerstop bij de Veldschuur deze weken. Voor de jeugd zijn er deze zomer verschillende activiteiten in de Olde Maten. Donderdag 16 juli wordt er gezocht naar de ‘glijbaan van de otter’. Kinderen in de leeftijd van zeven tot en met twaalf jaar kunnen om 13.30 uur struinen rond de Veldschuur.

“We gaan speuren naar sporen, welke dieren leven er in de Olde Maten? Misschien vinden we wel een glijbaan die de otter heeft gemaakt. Trek je laarzen aan en kleding die tegen een stootje kan. Na afloop kun je een leuke natuur knutsel maken en krijg je een heerlijk glaasje veldschuursap”, schrijft de organisatie.
De struintocht duurt ongeveer een uur daarna wordt iets gemaakt uit de natuur. Eindtijd is 15.30 uur.
Kosten: 2,50 per deelnemer, vooraf betalen. Aanmelden verplicht ; Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen aan deze activiteit 

Volgende week donderdag is er om dezelfde tijd de activiteit ‘Wat leeft er in de sloot?’. “Dan gaan we op zoek naar waterdiertjes. Wie leven er eigenlijk in de sloot? Wat is het verschil tussen een kikker en een pad? Trek je laarzen aan en kleding, die tegen een stootje kan. Eindtijd is 15.30 uur. Kosten: 2,50 per deelnemer, vooraf betalen. Opgeven verplicht; Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen met deze activiteit

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore