25 oktober 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare cancelt traditionele snertactie

Geplaatst op: 12 oktober 2020

In verband met de aangescherpte coronaregels heeft Hasselts Fanfare ervoor gekozen de jaarlijkse snertactie niet door te laten gaan.

De opbrengsten uit deze actie zijn iedere keer weer een welkome aanvulling op de clubkas. Fanfare heeft veel kosten en mede dankzij dit soort acties heeft Hasselts Fanfare de mogelijkheid om onder meer een goede opleiding te verzorgen, instrumenten aan te schaffen, en de leden in uniform te steken. 

“De cultuurwereld zit door de coronacrisis in zwaar weer, ook Hasselts Fanfare. Voor de muziekvereniging betekent dit dat er al maandenlang geen optredens verzorgd kunnen worden en de vereniging hierdoor flink wat inkomsten misloopt, terwijl de kosten voor leerlingenopleiding, gebouw etc. ‘gewoon’ doorlopen. Wij hopen van harte dat we met z’n allen goed en vooral gezond deze periode doorkomen en in februari 2021 de Hasselters deze heerlijke winterkost kunnen aanbieden”, aldus Jannie de Jonge, een van de drijvende krachten achter de snertactie. 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore