20 juni 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Multimate de Breker krijgt nieuwe eigenaar en naam

Geplaatst op: 29 oktober 2020

(Adv.) Het zit er bijna op voor Louw Kuiper. Multimate de Breker, zijn winkel, draagt hij per 1 november over aan Hasselter André van der Sluis, meldt De Stadskoerier. “Volgende maand word ik 74, dan is het wel mooi om ermee op te houden”, zegt Kuiper.

Uit liefde voor de zaak, die achtereenvolgens de namen Houtland, Doeland en Multimate droeg, bleef hij zolang actief. “En het is niet zo makkelijk om een opvolger te vinden, maar ik wilde graag deze winkel voor Hasselt behouden. Hasselt heeft al zo weinig winkels.”

Kuiper runde de winkel samen met zijn vrouw. “Zij is blij dat het eropzit, want ze was nog steeds werkzaam in de administratie”, zegt hij. “Zonder de steun van de vrouw kun je het vergeten.” Kuiper vindt het erg vervelend dat hij vanwege corona geen afscheid kan nemen van de klanten.

Al het vaste personeel gaat mee naar nieuwe eigenaar Van der Sluis, die een Hubo in Wijhe heeft. Overigens gaat ook de winkel in Hasselt over naar Hubo, uiterlijk in maart volgend jaar. De dagelijkse leiding komt in handen van Martin Last, die al jaren een bekend gezicht is bij Multimate de Breker.

“Qua montage ga ik het wat meer naar elkaar toetrekken”, zegt Van der Sluis. “Ik heb iemand in Wijhe die ook hier zaken zal gaan doen. Mensen zien dus alle vertrouwde gezichten plus nog een aantal nieuwe gezichten.”

De winkel zal een flinke opfrisbeurt krijgen. “Wij blijven sterk in maatwerk, kasten, deuren enzovoorts. Daar kunnen we straks nog veel meer van laten zien”, besluit Van der Sluis.

Ter info: 2 november is Multimate de Breker gesloten i.v.m. inventarisatie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore