26 april 2024 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

JW Tattoo en Nagelstudio weer open

Geplaatst op: 5 maart 2021

Vanaf deze week zijn de deuren van tatoeëerder Jan Willem Tebak en de nagelstudio Nailpoint and More van zijn vrouw Selina en Nathalie van den Belt weer voor klanten geopend.

Jan Willem heeft net een tekening op de arm van een klant geplaatst om straks te tatoeëren. ‘We zijn natuurlijk blij dat we weer aan de slag kunnen. In de komende periode maken we een inhaalslag met zes werkdagen per week van twaalf uur. Dit is ook om financiële redenen noodzakelijk. Over klandizie hebben we niet te klagen.” Het Kickboxpoint Sportcentrum dat ook in het gebouw aan de Buiten de Enkpoort is gevestigd, mag nog niet open. “Alleen mogen we buiten trainen met groepen kinderen en zoals gisteravond met een groep van volwassenen tot 27 jaar.”

Sinds half december vorig jaar moesten wij onze deuren vanwege corona sluiten. Dat gaf de  afgelopen maanden de nodige stress en onzekerheid, geeft Selina aan. “In deze periode is er wel flink geklust om de zaak nog mooier te maken. Gelukkig zijn de leden ons trouw gebleven. Door de strenge regels kwamen we niet in aanmerking voor het tweede steunpakket. En dan is de spaarpot snel leeg.”

Na de laatste persconferentie van premier Rutte stond de telefoon roodgloeiend. “De mensen staan in de rij om door ons te worden behandeld. We zien de toekomst zonnig tegemoet, hoewel natuurlijk in het achterhoofd de angst voor opnieuw beperkende maatregelen voorlopig blijft bestaan.” Ook Nathalie van den Belt is blij dat ze weer aan de slag kan. Zij heeft net de nagels van een klant op orde gemaakt.  

 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour