29 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vrienden pakken groots uit met verjaardagsbingo voor Dunja

Geplaatst op: 23 maart 2021

Dunja de Bruin is dinsdag op haar veertigste verjaardag verrast met een fraai cadeau door haar vriendengroep. Voor de kroegbaas van Ad’Vundum wordt een grote online-verjaardagsbingo gehouden met fraaie prijzen. “Wij als vrienden van Dunja wilden haar een leuk verjaardagscadeau geven. Zoals veel horecaondernemers heeft zij het niet makkelijk nu. Maar we trakteren haar sowieso graag op een mooi feestje”, vertelt Judith van der Sloot namens de organiserende vriendengroep.

“Het begon aanvankelijk met een man of 40. En dat vonden we een al een mooi aantal. Maar door het delen is het toch groots uitgepakt. Op dit moment loopt de teller nog veel hoger op”, vertelt Judith met een lach. Zondag wordt vanzelf, ook als extra verrassing voor Dunja, duidelijk hoeveel deelnemers er zijn. De gehele opbrengst van bingokaarten-verkoop vormt het verjaardagscadeau voor Dunja. Nu het aantal deelnemers zo groot is geworden, wil Judith nog wel benadrukken dat het echt de bedoeling is dat iedereen het thuis vanachter haar of zijn scherm meebeleefd.

Een bingo is natuurlijk geen bingo zonder prijzen. Deze prijzen zijn beschikbaar gesteld door de volgende sponsors: Kontento, ’t Suikerhoekje, De Buurman, Onder de Luifel, Hairstyliste Joann Boerhof, Kickboxpoint, JW Tattoo, Nails & More, Mijn Stadsfiets, Lonk, Stadhuys Wolvega, Soy Beso, Wok en Go, New York Pizza, d’Olde Soldoat, Laarimda, Camperpark Hofvliet Zwolle, Veldman Beton en De Beautybar Hasselt.

Aanmelden voor de bingo kan nog steeds. Kijk voor meer informatie en aanmelden op deze pagina.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour