30 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voedselbank-actie Jumbo Mulder levert mooi bedrag op

Geplaatst op: 15 mei 2021

Foto Gerrit Slurink

Een actie voor de voedselbank heeft  bij Jumbo Mulder een fraai bedrag opgeleverd. Klanten hebben in de actieweek begin mei in totaal 2431 euro extra gepind. Met een verhoging van 25 procent door Jumbo leverde dit in totaal 3039 euro op voor de Voedselbank Zwartewaterland. Wilma Stoter van Jumbo Mulder overhandigde de cheque aan Henriët van der Horst, vrijwilligster bij de lokale voedselbank.

Het ingezamelde bedrag word verdeeld over iedereen die is aangesloten bij Voedselbank Zwartewaterland. Zij krijgen dan een bedrag op een Jumbo-cadeaukaart om in de supermarkt vrij te besteden.

De inzameling was onderdeel van een landelijke actie van Jumbo supermarkten. Landelijk spreekt de organisatie over een ‘megasucces voor de Hasselter Jumbo met een prachtige dertiende plaats’ van alle Jumbo’s. Gezien de grootte van de Jumbo in Hasselt is het landelijk gezien, een fantastisch resultaat.

In totaal is er landelijk 255.000 euro opgehaald verdeeld over 447 deelnemende winkels. “De Jumbo supermarkten zijn blij dat ze met deze actie vele duizenden huishoudens in Nederland, via de Voedselbanken, kunnen helpen aan lekkere en gezonde producten.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour