8 december 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerkjeugd laat groene vingers wapperen

Geplaatst op: 15 juli 2021

Foto's Gerrit Slurink

Deze week organiseert de hervormde kerk (Grote Kerk) een ‘Groengelovige’ activiteitenweek voor alle jongeren van 12 tot en met 14 jaar. Iedere dag is gestart met groene klus om in de middag iets ontspannends samen te doen. Donderdagochtend is een deel van de jongeren bezig geweest bij de dierenweide naast De Hazelaar. Een ander deel werkte bij mensen thuis.  In de middag was het dolle pret in Genne met een fraaie zeepbaan.

In deze week zijn maar liefst vier volle aanhangers met batterijen, frituurvet en oude apparaten ingezameld bij de inwoners van Hasselt. Ook zijn er heggen gesnoeid, gras gemaaid en onkruid gewied bij oudere mensen of hulpbehoevenden. Vrijdag eindigt de week met zwerfafval rapen langs fietsroutes en wandelpaden op het industrieterrein.

Doel van de actie is het omgaan en bewust worden van Gods schepping; diaconale bewustwording en het zijn van een gemeente en de ontmoeting en ontspanning samen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore