1 mei 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 start competitie uit tegen VV Hulshorst

Geplaatst op: 23 september 2021

(door Gerrit Slurink)Na een zeer kort seizoen als gevolg van coronamaatregelen start zaterdag de nieuwe competitie. VV Hulshorst ontvangt de flink vernieuwde en verjongde selectie van trainer Hans Roeland. 

De oefenmeester heeft zijn contract verlengd en verwelkomde Ruben Willems, Bram Haasjes, Thijmen van den Berg en Henk van den Berg. De vijf zijn allemaal nog 1e of 2e-jaars JO19 uit eigen jeugd.

Brian Snijder (20) is de nieuwe aanwinst binnen de eerste selectie van Olympia’28. Hij komt over van SC Genemuiden waar hij de laatste jaren speelde en vorig jaar debuteerde in het eerste. Ook Martijn Laarman is na vier jaar terug bij Olympia’28, maar is nog niet speelgerechtigd. Evenals Brian Snijder mag hij pas vanaf 11 oktober uitkomen voor Olympia’28 in officiële wedstrijden.

Afscheid werd genomen van Willard Visscher. Hij gaat weer voor zijn oude club ‘s Heerenbroek spelen. Erik van der Kolk is gestopt vanwege een hardnekkige knieblessure. Doelman Jeroen Bos is vertrokken naar het buitenland i.v.m. met het werk van zijn vrouw op het eiland Guam. Jasper van der Stouw is vertrokken naar VV Hattem.

VV Hulshorst de Olympianen zaterdag en is geen onbekende tegenstander. Beide ploegen troffen elkaar meerdere malen de laatste jaren met wisselende resultaten. In de voorbereiding zijn zowel Hulshorst als Olympia uitgeschakeld in het bekertoernooi.

Aftrap is zaterdag om 14.30 uur op sportpark De Eendracht in Hulshorst.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour