26 april 2024 Gebruikers online: 27

Sterk Olympia’28 laat winst uit de handen glippen

Geplaatst op: 25 september 2021

Olympia’28 kwam zaterdagmiddag in de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie sterk uit de startblokken in en tegen Hulshorst. Maar ondanks de 0-2 voorsprong moest het na 90 minuten toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Coach Hans Roeland startte met een piepjonge ploeg vol lokaal voetbaltalent. Het waren ook de 17-jarigen Bram Haasjes en Ruben Willems die de assists gaven bij de eerste twee treffers. Beide doelpunten werden gemaakt door Jeffrey van de Belt. De aanvalsleider had ook goede kansen de score verder uit te bouwen, maar slaagde daar helaas niet in. Het eerste uur was er maar één team dat aanspraak mocht maken op de driepunter, tot in de 62e minuut uit niets Hulshorst scoorde. Tien minuten later stond de uiteindelijke eindstand op het bord. Teleurstellend resultaat voor de Hasselters. Toch bood het getoonde spel genoeg reden voor optimisme voor dit nieuwe voetbalseizoen.