29 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Piet Bonhof neemt afscheid bij VPCO Hasselt

Geplaatst op: 11 oktober 2021

Piet Bonhof, een groot fietsliefhebber, op een historische fiets uit 1890

Na jarenlange trouwe dienst heeft Piet Bonhof per 1 oktober afscheid genomen van zijn werkgever VPCO Hasselt. Meer dan veertig jaar werkte de inmiddels 65-jarige Bonhof voor de Hasselter scholengemeenschap. 

Recent gaf Bonhof aan te willen stoppen als stafmedewerker bij de vereniging, een functie die hij bekleedde na zijn afscheid als directeur bij CBS de Driemaster, nu vier jaar geleden. “Ook op deze wijze kon Piet zijn kennis en ervaring inzetten en is hij onder andere voor VPCO Hasselt vanuit die hoedanigheid opnieuw erg betekenisvol geweest”, laat bestuurder Ben Roeten weten. “Wij respecteren zijn besluit en gelukkig is Piet ook in de komende tijd nog niet volledig uit beeld.”

Bonhof blijft namelijk voorlopig nog wel aan als stafmedewerker bij stichting Cambium. “En daar zijn we erg blij mee”, aldus Roeten. “Hiermee blijven de kennis en ervaring die Piet gedurende zijn loopbaan heeft opgedaan voorlopig behouden. Het kan zijn dat medewerkers van VPCO Hasselt hem tegenkomen als het gaat om beleidszaken, scholing of onderwijszaken binnen de regio vanuit Passend Onderwijs.”

Roeten: “Langs deze weg willen wij Piet Bonhof bedanken voor zijn vakkundige inzet en het vele werk dat hij gedurende al die jaren als leerkracht, directie- en staflid voor VPCO Hasselt heeft mogen betekenen. Er is binnen onze prachtige vereniging een stevig fundament gelegd waarop verder kan worden gebouwd.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour