8 december 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koffie-uurtje in de bieb met Aly Hilberts

Geplaatst op: 21 oktober 2021

Tijdens het wekelijks koffie-uurtje in bibliotheek is iedereen welkom voor kopje koffie of thee, een gezellig praatje of een spelletje. Vrijdag 29 oktober is er koffie met een verhaal. Om ongeveer 10.30 uur vertelt Aly Hilberts over haar hobby schrijven.

Heb je er ook wel eens aan gedacht om te gaan schrijven? Over de leuke momenten in je gezin of op je werk, uitspraken van jouw kinderen, een vakantie om nooit te vergeten of over je eigen leven? Een gezellige morgen in de Bibliotheek en wie weet, het begin van een nieuwe hobby. Inloop vanaf 10.00 uur.

Meer informatie is te vinden in de agenda op www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore