24 januari 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gemeentehuis op maandagavond weer geopend 

Geplaatst op: 1 december 2021

Het gemeentehuis is vanaf volgende week voor essentiële dienstverlening weer geopend op maandagavond. Inwoners die op dit tijdstip een paspoort, rijbewijs of id-kaart willen aanvragen of ophalen, moeten wel eerst een afspraak maken. Dit kan op www.zwartewaterland.nl/afspraak of bel met 14 038.

Niet-essentiële dienstverlening mag sinds maandag open tot 17 uur. Dat kondigde premier Mark Rutte afgelopen vrijdag aan in de persconferentie. Essentiële dienstverlening mag open tot 20 uur.

De gemeente is er per abuis vanuit gegaan dat haar dienstverlening onder de categorie ‘niet essentieel’ valt. Het rijk heeft aangegeven dat dit tot de categorie ‘essentieel’ behoort. Daarom hebben wij besloten dat het gemeentehuis vanaf komende week weer open gaat op maandagen tot 19 uur.

Door de coronamaatregelen werken we alleen op afspraak. U kunt de afspraak zelf maken op www.zwartewaterland.nl/afspraak of u kunt bellen op 14 038. Zo kan de gemeente tijd voor u reserveren en bent u er zeker van dat u goed en snel wordt geholpen.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore