3 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gemeente plaatst bord Camperplaats Zwolsedijk

Geplaatst op: 25 januari 2022

Voor sommige toeristen was het afgelopen jaar onduidelijk hoe ze bij Camperplaats Zwolsedijk moesten komen. Daar heeft de gemeente nu verandering in gebracht met het plaatsen van een bord. Wethouder Maarten Slingerland maakte er samen met Stefanie van den Berg, van de camperplaats, een fotomoment van.

Stefanie opende samen met man Barry vorig jaar hun camping/camperplaats. “Door het industrieterrein aan het begin van de Zwolsedijk was onze toeristische verblijfsvoorziening toch wat moeilijk vindbaar voor camperaars”, vertelt Stefanie. “Het was ook niet voor iedereen duidelijk dat ze op de Zwolsedijk mochten rijden.” In overleg met de gemeente is er daarom een bord aan het begin van de Zwolsedijk opgehangen. Stefanie: “Voor onze gasten is het nu duidelijk dat zij met hun camper door mogen rijden richting onze fijne camperplaats.”

Ook Slingerland geeft aan blij te zijn met de nieuwe borden. “Wij willen dat de toeristische bedrijven en voorzieningen in onze gemeente makkelijk te vinden zijn. Onze gasten hoeven dan in het verkeer niet te zoeken. Daarmee bevorderen wij ook de veiligheid in het verkeer in onze gemeente”, aldus de wethouder.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour