3 mei 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Inzameling voor vluchtelingen na een dag al groot succes

Geplaatst op: 3 maart 2022

Na een dag van inzamelen is dit een deel van wat is ingebracht

De inzameling die is gestart door Judith van der Sloot en Jenny Veldman is nu al een groot succes. “We hebben zo enorm veel spullen ontvangen.” Tegelijk zijn er nog wel goederen waar nog een tekort aan is’ Judith: “We hebben weinig handdoeken, dekens, kussens en éénpersoonsdekbedden ontvangen.” De dames kijken daarbij naar de wensen die zijn geuit door Poolse vrienden die betrokken zijn bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen in Rogozno,

Vrijdagnacht rijdt het duo met een bakwagen naar Polen om de ingezamelde spullen persoonlijk af te leveren. Daarmee eindigt de actie niet, want ook volgende week staat een rit met dezelfde bestemming gepland.

Judith en Jenny zijn alle Hasselters dankbaar voor wat nu al is ingebracht: “Het is hartverwarmend om te zien wat voor enorme giften in spullen en geld is gedaan.”

Spullen voor dagelijks gebruik kunnen gebracht worden bij Jenny aan het Eiland 2 of bij Judith aan de Eikenlaan 26. Wie een financiële bijdrage wil leveren kan dat doen via dit betaalverzoek.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour