2 mei 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opening cultureel en toeristisch seizoen staat bol van de activiteiten 

Geplaatst op: 17 maart 2022

De opening van het cultureel en toeristisch seizoen 2022 in Hasselt op zaterdag 23 april kent een vol programma met diverse activiteiten. Dit op initiatief van het Stadsteam, SCAB, TIP en de werkgroep Hanze en Bedevaart, met een verbindende rol voor de gemeente Zwartewaterland.

Namens de organisatie geeft Corrie Folkertsma van SCAB aan hoe de voorbereidingen zijn verlopen. “We merken dat er veel energie zit in het centrum van Hasselt. Dit bleek ook vorig jaar toen het Stadsteam stadscheques beschikbaar stelde. Hieruit zijn vele mooie initiatieven ontstaan. Veel inwoners en bedrijven willen graag wat doen voor wat reuring in Hasselt. Daarom zijn we aan de slag gegaan om op 23 april invulling te geven aan een feestelijke opening van het cultureel en toeristisch seizoen. De positieve reacties van verenigingen, organisaties en bedrijven maakten het voor ons mogelijk om een aantrekkelijk programma in elkaar te draaien.”

Dit programma bestaat onder meer uit de volgende activiteiten: expositie in het oude stadhuis over Fanfare en Hanze en Bedevaart, beklimming toren, presentatie gedichtenroute en optreden projectkoor Hanze en Bedevaart, Food en vrije entree op Camperparking en music at the Van Stolkspark. In de flyer die binnenkort volgt staat het volledige programma weergegeven.  

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour