17 mei 2024 Gebruikers online: 9
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Komt er dit jaar wel een feesttent met Euifeest?

Geplaatst op: 19 maart 2022

Oranjevereniging Hasselt hield donderdag de algemene ledenvergadering. Ondanks het grote aantal leden was de opkomst ook dit jaar weer laag met negen personen. Van zeven (versierde) straten was een vertegenwoordiger aanwezig om het start- annex prijzengeld te ontvangen.

De overige afwezige straten hebben per mail informatie ontvangen, hoe zij dit alsnog kunnen innen.

De belangrijkste vraag was deze vergadering: ‘Hoe zit het dit jaar met de feesttent?’ Het bestuur van de Oranjevereniging en Heuireca hebben nauw contact met de beheerder van de camperparking en de feesttent kan in week 35 op het terrein worden geplaatst.

Achter de schermen is het bestuur druk met de voorbereidingen voor Koningsdag. De vergunning is aangevraagd en het wachten is op groen licht. “Zoals het nu lijkt kunnen wij weer een traditioneel Koningsdag organiseren. De ochtend start met de versierde fietsen onder begeleiding van muziekvereniging Irene en de aubade bij de Hazelaar. Op de Kaai komen weer springkussens, stormbanen en schmink. De kleedjesmarkt voor de kinderen is op de Hoogstraat”, meldt het bestuur.

“Wij zoeken nog wel vrijwilligers voor Koningsdag om toezicht te houden bij de springkussens. Heb je een half uur of uurtje tijd, meld je dan aan. Tijdstip is in overleg.”

Aanmelden via info@oranjevereniging-hasselt.nl / 06 81 41 12 55

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour