2 mei 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 kan geen potten breken bij VIOS in Vaassen

Geplaatst op: 19 maart 2022

De brilstand stond zaterdagmiddag ook na negentig minuten nog op het het scorebord in Vaassen. Zowel het thuisspelende VIOS V als het bezoekende Olympia’28 wisten niet te scoren. Het uitgedroogde veld had ook een aandeel in het weinig attractieve spel. Elkaar een lange bal toespelen over de grond zorgde al voor een flinke uitdaging. De bal stuitte geregeld onverwacht alle kanten op.

In de eerste helft was het spel wat chaotisch en was Olympia nog even dicht bij een treffer via spits Jefrrey van de Belt. De grensrechter vlagde echter voor buitenspel, waar vooral de Hasselter bank zijn vraagtekens bij zette. In de tweede helft kwam VIOS V af en toe gevaarlijk over de flank. Olympia was ook nog enkele keren dichtbij een treffer via Brian Snijder en Thijmen van den Berg.

Positief punt is dat de Hasselter ploeg behalve het puntje ook drie van de vijf wedstrijden na de winterstop de nul wist te houden. In de top van de competitie is de spanning overigens helemaal terug. Waar Hatto Heim lange tijd ongenaakbaar de ranglijst leidde, zit Rouveen de Hattemers inmiddels op de hielen en kan zomaar binnenkort de nieuwe lijstaanvoerder worden.
Dinsdag staat voor de ploeg van Hans Roeland ’s avonds alweer de volgende wedstrijd op het programma. Uit in Biddinghuizen wacht een wedstrijd tegen het laaggeklasseerde BAS.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour