29 februari 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gratis voorstelling voor sportverenigingen in Zwartewaterland 

Geplaatst op: 1 april 2022

foto: gemeente Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland wil inzetten op een positief sportklimaat. Daarom krijgen sportverenigingen in Zwartewaterland de mogelijkheid om gratis kaarten te bestellen voor de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’. De voorstelling is op woensdag 20 april van 19.30 tot 20.45 uur in d’Overtoom in Genemuiden.

Betere prestaties. Minder incidenten. Minder kinderen die afhaken. En meer plezier voor trainers en coaches. Daarover gaat de theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’ van stichting Positief Coachen. Eerder was de voorstelling al te zien bij sc Genemuiden. De reacties waren toen heel enthousiast.

In de voorstelling staat een coach centraal die een positievere aanpak probeert bij de jeugdige sporters die hij onder zijn hoede heeft. Waaronder zijn eigen zoon. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn.

Gratis kaarten bestellen

De voorstelling is voor trainers en coaches. Maar ook voor bestuurs- en commissieleden is het interessant. De toegang is normaal € 15. Maar omdat de voorstelling aansluit bij het project BOOOST!, dat voortkomt uit het Zwartewaterlandse sport- en beweegakkoord, biedt de gemeente Zwartewaterland de voorstelling gratis aan. De gratis kaarten zijn te bestellen op de website www.positiefcoachen.nl/voorstellingen/genemuiden. Op deze site staat ook meer informatie.

De voorstelling wordt op woensdag 20 april gehouden in d’Overtoom aan de Grutto 1 in Genemuiden. De inloop is vanaf 19.15 uur. De voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur en wordt gehouden zonder pauze. 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour