30 april 2024 Gebruikers online: 19

Zevende thuisoverwinning op rij voor Olympia’28

Geplaatst op: 16 april 2022

Olympia boekte zaterdagmiddag tegen Hulshorst met 3-2 de zevende thuisoverwinning op rij. Dit gebeurde voor het laatst in het seizoen 2008/2009.

Ruben Willems opende na een kwartier de score en Patrick Reuvekamp verdubbelde de voorsprong in de 26e minuut. Beide doelpunten ontstonden door een assist van Brian Snijder, die ook nog de lat raakte. Olympia schoot in de afgelopen drie wedstrijden maar liefst zes keer op de lat. Timothy de Haan scoorde in de 52e minuut tegen. Na een mooie aanval maakte Jeffrey van de Belt het derde doelpunt voor de thuisploeg, na aangeven van Bertus Vinke. In de laatste minuut kwam Hulshorst nog op 3-2. Olympia speelde een prima eerste helft maar de tweede helft was van mindere kwaliteit. Met 29 punten uit 18 wedstrijden bezet de Hasselter ploeg de 5e plaats op de ranglijst.