10 juni 2023 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Plaquette bij De Tijlshof onthuld

Geplaatst op: 22 april 2022

Afgelopen woensdag vond door wethouder Maarten Slingerland en Dick Bergman, voorzitter van de Vereniging Knarrenhof Zwartewaterland, de onthulling plaats van de plaquette bij De Tijlshof. Hierop staan de voornamen van de toekomstige bewoners van de 16 seniorenwoningen van Knarrenhof De Tijlshof aan het Tijlswegje in Hasselt.

Deze plaquette krijgt in een later stadium een plaats in de buitenmuur van het gezamenlijke Hofhuys. Bouwbedrijf Nikkels uit Twello deelde mee dat naar verwachting de eerste woningen in september van dit jaar worden opgeleverd. Deze onthulling vond plaats in aanwezigheid van de wethouders Maarten Slingeland en Harrie Rietman van de gemeente Zwartewaterland en vele andere genodigden, waaronder de landelijke aanjager van het concept Knarrenhof, Peter Prak.  

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour