22 mei 2022 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

TiP Hasselt presenteert drie themaboekjes

Geplaatst op: 11 mei 2022

TIP Hasselt is trots op al zijn vrijwilligers, maar afgelopen dinsdag het meest op Gerrit Michel. Toen kon hij maar liefst drie themaboekjes namens TIP Hasselt overhandigen aan kerncoördinator Jannie Bloemert van de gemeente Zwartewaterland.

Twee themaboekjes bevatten een wandeling langs het Erfgoed van Hasselt en/of langs de restanten van Vestingstad Hasselt. Het derde themaboekje heeft de titel ‘Met Christoffel op de fiets’. Deze route volgt voornamelijk fietsknooppunten en voert langs de plekken van het Christoffel-wandelpad. De themaboekjes zijn te verkrijgen bij TIP Hasselt, Markt 1.

 
 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour