13 juni 2024 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sponsorloop Toermalijn levert voldoende op voor boomhut en speelmateriaal

Geplaatst op: 24 juni 2022

De sponsorloop die donderdagmiddag op het veld achter de school werd gehouden leverde minimaal 3.500 euro op. Een prachtig resultaat geeft meester Hilco de Graaf aan. “Met dit bedrag kunnen wij onze wensen realiseren om de prijswinnende boomhut en bijbehorende picknickbank in het Van Stolkspark te laten bouwen en nieuw speelmateriaal voor op het schoolplein aan te schaffen.”

Op een zonovergoten veld waren eerst de jongste leerlingen aan de beurt voor de sponsorloop. Daarna was het voor de hoogste groepen rennen geblazen om voor het goede doel zoveel mogelijk rondjes te lopen. Aangemoedigd door vele enthousiaste ouders en leerkrachten renden de kinderen onder luid gejuich hun rondjes waarbij ze na iedere ronde een stempel op hun kaart kregen. Door de verfrissende watersproeier hielden de kinderen het hoofd koel.

Na afloop was er voor alle lopers drinken en een zakje chips en konden er broodjes hamburger en door ouders zelfgebakken pannenkoeken worden gekocht. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour