5 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Raadsleden maken fietstour door Hasselt

Geplaatst op: 5 juli 2022

De raadsleden bekijken tijdens het kernbezoek de voortgang van de werkzaamheden rond de Zwartewaterweg.

Raadsleden stappen vrijdag samen met burgemeester en wethouders op de fiets voor een rondgang door Hasselt. Tijdens de tour laten de lokale politici zich informeren over allerlei lopende projecten. In het najaar maakt de gemeenteraad ook een ronde op de pedalen door Genemuiden en Zwartsluis.

Tijdens de fietstocht vrijdagmiddag gaan de raads- en collegeleden vrijdagmiddag 8 juli onder meer in gesprek met de vrijwillige brugwachters en bezoeken ze de camperplaats.

De raadsleden bekijken tijdens het kernbezoek ook de voortgang van de werkzaamheden rond de Zwartewaterweg. Op deze plek wordt gewerkt aan een veiligere fietsroute. Na de zomervakantie starten de werkzaamheden voor de herinrichting van de Veerweg.

De groep fietst tijdens dit kernbezoek verder langs Om de Weede. Hier worden zij bijgepraat over de nieuwe woonwijk. Door het waterschap worden de raadsleden en het college bij het gemaal Streukelerzijl bijgepraat over de reconstructie van de Stenendijk. Het eerste kernbezoek wordt aan het einde van de middag afgesloten bij De Stadkamer in het centrum.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour