25 april 2024 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Euifeest biedt vol programma van 27 augustus – 4 september

Geplaatst op: 3 augustus 2022

Oranjevereniging Hasselt organiseert ieder jaar het Euifeest, een spetterend evenement van en door Hasselters. Na een paar magere jaren staat het programma weer bol van de activiteiten.

De aftrap is op zaterdag 27 augustus met onder meer een groots stadsontbijt en de Euibattle. De gehele week daarop zijn er spetterende activiteiten georganiseerd in de feesttent met onder meer Q-music en Glamourrama met Stef Ekkel en Jannes, de kermis en versierde straten waardoor Hasselt de bijnaam heeft gekregen van Lichtstad van het noorden.

Vele lokale verenigingen slaan de handen ineen door het organiseren van een stratenvolleybaltoernooi, een viswedstrijd, een georganiseerde motortoerrit en de mega kaartavond. Het Euifeest wordt afgesloten op zaterdag 4 september met een optocht van versierde wagens, een braderie in het historische centrum en vele andere evenementen.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour