8 mei 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Joris Linssen & Caramba in de Kalkovens

Geplaatst op: 9 augustus 2022

Nog ruim twee weken en de SCAB verwelkomt Joris Linssen en zijn groep Caramba. Op 26 augustus openen zij het SCAB seizoen met een optreden bij de Kalkovens.

Joris Linssen & Caramba vormen de Nederlandstalige band rond zanger/tv-presentator Joris Linssen. Drie maanden per jaar toert de groep met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties in het land. En bijzondere locaties heeft Hasselt zeker, na een optreden in de Molen  komen ze deze zomer optreden bij de Kalkovens.

Caramba staat bekend om de puurheid, het aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen. Naast zanger/tv-presentator Joris Linssen bestaat Caramba uit Djem van Dijk (percussie en zang), Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang) en Erik van Loo (contrabas en zang). Caramba staat bekend om het vuur waarmee ze spelen, de meeslepende verhalen, het virtuoze accordeonspel, de prachtige meerstemmige samenzang en het aanstekelijke enthousiasme. Zien is geloven. Een concert van Caramba is altijd raak.

Kaarten kosten 15 euro en 12,50 voor vrienden van de SCAB; reserveren kan via scab-hasselt@hotmail.com

De organisatie besluit: “Meer dan de helft van de beschikbare plaatsen is al gereserveerd, wees er dus snel bij.”

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour